Åpning av Huldreheim (3 turer - en for barn og to for voksne/ungdom/senior)

Dette arrangementet er over!
Det er med stor glede og entusiasme at vi nå kan invitere små og store til åpning av Huldreheim - DNT sin nye hytte i Østmarka.
 
I den forbindelse er det flere arrangementer:
  • Lørenskog Turlag tilbyr denne dagen en flott tur fra Sørlihavna til Huldreheim og retur (Gradering: Middels, ca. 4-5 timer). Denne passer best for voksne, ungdom og seniorer. Oppmøte kl. 11 på Sørlihavna
  • Barnas Turlag Rælingen tilbyr en hyggelig tur for barn og vil være turledere for denne turen som går fra Skøytebanen/grusbanen ved Espria Barnehagen i Rælingen (Gradering: Enkel) kl. 13. Mer om deres arrangement på Facebook.
  • Vandregruppen / DNT 26-45 starter kl. 12:30 fra skøytebanen/grusbanen ved Espria Barnehagen i Rælingen. Se deres arrangement her.

Når man kommer frem til Huldreheim blir det aktiviteter for de minste, taler og offisiell åpning av hytta!

Hører rykter om at Turbo også tar turen inn :)
 
Fottur fra Sørlihavna

Det er parkering på Sørlihavna . Alternativt buss 110 til Nordliveien med ankomst 10:45 / 10:47 eller buss 120 med ankomst 10:30 / 10:33.

Vi går fra Sørlihavna kl 11:00 - via Østbyputten og Åmotdammen til Ramstadslottet, hvor vi tar en pause på toppen. Videre til Brudalen og ned til Ramstadsjøen /Huldreheim hvor vi er med på åpningen av den nye DNT hytta. Her spiser vi også resten av matpakken. Returen går til Smestad / Eika hvor buss 350 tar oss til Lillestrøm. Herifra bytter vi til buss 100/110 tilbake til Sørlihavna.

Turen er ca 15km, og vi vil være tilbake til Sørlihavna 16:30 - 17:00, litt avhengig av programmet på Huldreheim. (Buss fra Eika går to ganger i timen; 03 og 33).

Turen går på gangvei, grusvei og sti.

Turen passer for ungdom, voksne og seniorer.

Les mer om de to andre arrangementene:

Åpning av Huldreheim (3 turer - en for barn og to for voksne/ungdom/senior)

Det er med stor glede og entusiasme at vi nå kan invitere små og store til åpning av Huldreheim - DNT sin nye hytte i Østmarka.   I den forbindelse ...

Kontaktinformasjon: