Kart og kompasskurs (2 grupper - nybegynnere og øvet)

Dette arrangementet er over!

Kjennskap til kart og kompass er helt nødvendig når du skal ut på tur. På fellesturer anbefaler vi alltid at deltakerne tar med seg kart og kompass. Å være bevisst på hvor i terrenget man befinner seg og hvilke topper man passerer, gjør turen både mer interessant og lærerik. 

I samarbeid med Østmarka OK er vi kjempeglade for å kunne tilby dette kurset til alle som ønsker å bli med. Gruppen som melder seg på vil deles i 2, en for nybegynnere og en for de som har prøvd seg litt. Vi blir 3 kursledere, en for hver gruppe og en som støtter der hvor det trengs og kurset varer inntil 2. timer.

** Dette arrangementet krever påmelding  **

Kurssted: 
Lørenskog Hus, Veiviseren Kafe (lokale på baksiden)
Kl. 18.00 - 20.00. 

Pris:
Gratis for alle - både medlemmer og ikke-medlemmer. 
Har du lyst å nyte godt av alle våre medlemsfordeler? Bli medlem i DNT.
Påmelding er obligatorisk - benytt påmeldingsløsning i denne invitasjonen. Arrangementet har begrenset med plasser - førstemann til mølla gjelder.

Foredragsholder: June Herredsvela, Østmarka Orienteringsklubb, Håvard Larsen, Lørenskog Turlag

Annet:
Du trenger ikke ta med eget kart og kompass (360 grader), men det er ingen ulempe å ha det med. 

Trenger i etterkant av kurset turutstyr kan dette kjøpes i vårt Tursenter (Storgata, Oslo) eller i Nettbutikken.

Vilkår for deltakelse på fellesturer/kurs: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge" .

På våre arrangementer og turer kan det være frivillige fotografer fra DNT tilstede. Disse bildene/videoene brukes til markedsføring i av liknende kurs og i våre kanaler. Om du ikke ønsker å bli tatt bilde av gir du bare beskjed til en av våre DNT ledere.

Kart og kompasskurs (2 grupper - nybegynnere og øvet)

Kjennskap til kart og kompass er helt nødvendig når du skal ut på tur. På fellesturer anbefaler vi alltid at deltakerne tar med seg kart og kompass. Å være bevisst ...

Kontaktinformasjon: