Førstehjelpskurs for turledere og frivillige

Kurs

Dato
23. september kl. 17:00 - 21:00
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Kurs, , Førstehjelp.
Arrangører
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Akershus Øst (se kart)

Førstehjelp er den første hjelpen alle bør kunne gi ved akutt sykdom eller ulykke med personskader, og det kan redde liv.
Detter er et førstehjelpskurs for alle turledere som enten ønsker å bygge på kunnskapen eller ønsker å lære seg førstehjelp. Kurset vil ivareta mange av de utfordringene som kan oppstå på våre turer. Kursholder  er opptatt av praktiske øvelser, dvs. at deltakerne får øvd mest selv. Han bygger på kunnskapen gruppa har og tilpasser underveis. Etter gjennomført kurset skal alle kunne håndtere det viktigste og får svar på alle spørsmål underveis.

Antall deltakere: 20
Varighet: 4 timer, fra 16:00-20:00
Sted: møterom Framtida i Lørenskog Hus, Festplassen 1.

Kursinnhold:

  • Kontakt med AMK/varsling
  • Kontakt med bevisst+bevisstløs pasient
  • HLR (hjerte-lunge redning)
  • Fremmedlegemer
  • Spørsmål fra salen.

 

Generell informasjon

Pris: 

Medlemmer: kr. 300 
DNT Lørenskog Turlag har valgt å sponse dette kurset for sine (aktive) turledere og frivillige. For denne gruppen er kurset gratis og disse prioriteres også. Registrering i vårt DNT Lørenskog frivillighetsregister er påkrevd. Send SMS til +47 930 33 599 for rabattkode som legges inn ved påmelding.
Ved ledig plass vil også ikke-DNT medlemmer få muligheten kr. 550,-.

Vilkår for deltakelse på fellesturer eller kurs:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".
Ved kurs og arrangementer i regi av DNT Lørenskog kan det bli tatt bilder av deltakrene. Gi beskjed til kursleder om du ikke ønsker dette.

Ingen refusjon av kursavgift etter påmelding. 

Førstehjelpskurs for turledere og frivillige

Førstehjelp er den første hjelpen alle bør kunne gi ved akutt sykdom eller ulykke med personskader, og det kan redde liv. Detter er et førstehjelpskurs for alle turledere som enten ...

Kontaktinformasjon: