Losbydagen 2019

Arrangement

Dato
25. august 2019 kl. 11:00 - 15:00
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Arrangører
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

DNT Oslo og Omegn har lang tradisjon med å delta på Losbydagen. I år er det DNT Lørenskog Turlag som stiller med turledere og frivillige på vår stand ved Mønevann fra kl 11:00 – 15:00.

Her vil vi fortelle om høstens turprogram og vi inviterer deg til å bli med på laget. Vi trenger frivillige til mange ulike oppgaver, og du finner helt sikkert noe som passer for deg. Barn og voksne kan teste sin naturkunnskap i vår natursti, og de minste kan teste kondisen i vår Rakettløype. Vet du ikke hva Rakettløype er? Da kan du komme innom og se. Velkommen skal du være!

DNT Lørenskog Turlag arrangerer også søndagstur fra Sørlihavna kl 11:00, som går via Østbyputten, Åmotdammen, Blåtjern og Veslevannsdalen til vår stand på Mønevann. Derifra går de via turlagets nye hytte ved Fiskelausa (som offisielt åpner søndag 1. september) og Endtjen til Losby og derifra tilbake til Sørlihavna (ca 16:30). Se eget arrangement på FB og hos DNT:
https://lorenskog.dntoslo.no/aktiviteter/112493/872969/

Losbydagen 2019

DNT Oslo og Omegn har lang tradisjon med å delta på Losbydagen. I år er det DNT Lørenskog Turlag som stiller med turledere og frivillige på vår stand ved Mønevann ...

Kontaktinformasjon: