Kart og kompass i Marka (over 2 dager - teori og praksis)

Dette arrangementet er over!

NB: Dette kurset har to deler som går på forskjellige dager og du melder deg opp til begge samtidig. Det er ikke mulig å bare ta en del.

Tidspunkt: Tirsdag 3. mars (del 1) og tirsdag 17. mars (del 2) - maks 15 deltagere

DEL 1:  3.mars - Kart og kompass i Marka - teori
Kjennskap til kart og kompass kan være helt nødvendig når du skal ut på tur. På DNTs fellesturer anbefaler vi alltid at deltakerne tar med seg kart og kompass. Å være bevisst på hvor i terrenget man befinner seg og hvilke topper, steder, vann ol. man passerer,  gjør turen både mer interessant og lærerik.  Det legges opp til en teoretisk gjennomgang i bruk av kart og kompass. Så langt det er mulig vil det bli noen praktiske oppgaver  innendørs. 

Kurssted: Lørenskog Hus (møterom Framtida, 8.etg.)
Tid: Kl. 18.00 - 21.00. Det blir en fruktpause i løpet av kurset. 

Annet:
Ta med eget kompass hvis du har. Kart til utlån.

DEL 2: 17.mars - Kart og kompass i Marka – (praksis)
Kurssted: Utendørs i Østmarka – Oppmøtested Losby Besøksgård
Tid: kl. 18:00 – 21:00

Her går vi ut på en tur og vi ser på terreng /kart og finner igjen stedene på karte/terrenget.  Deltagerne får omsette teori til praksis. Vi orienterer etter kompasskurs, finner poster og riktig vei/sti. 


Annet:
Ta med eget kompass hvis du har. Kart til utlån. Ta på klær etter vær, ta med litt mat og drikke Trenger du turutstyr kan dette kjøpes i DNT Tursenteret i Storgata 3, Oslo eller i nettbutikken. Kurset er åpent for alle og er et nybegynnerkurs. Du trenger ingen forkunnskaper for å bli med på kurset. Ved påmelding gjelder DNTs vilkår for aktiviteter.

Ved DNT arrangementer kan det bli tatt bilder som benyttes til promotering i DNT sine kanaler på nett og i print. Dersom man ikke ønsker å bli fotografert, gi beskjed til arrangementsledelsen. Arrangementet og påmelding følger forøvrig DNT Oslo og Omegns vilkår: https://www.dntoslo.no/vilkarfordeltagelse/


Pris: kr. 400,- (medlemmer) kr. 600,- (ikke medlemmer)

Kart og kompass i Marka (over 2 dager - teori og praksis)

NB: Dette kurset har to deler som går på forskjellige dager og du melder deg opp til begge samtidig. Det er ikke mulig å bare ta en del. Tidspunkt: Tirsdag 3. ...

Kontaktinformasjon: