Søndagstur fra Ekerud - Mariholtet - El Paso - Ekerud

Fellestur

Dato
23. august kl. 11:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Markatur
Arrangører
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Drammensmarka og Finnemarka, Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

** Merk: Denne turen krever påmelding: Benytt "Meld deg på" knappen på denne siden 

Vi inviterer til søndagstur på grensen mellom Lørenskog og Oslo. Turen starter ved Ekerud parkering og går delvis på sti og grus til Mariholtet, videre på sti langs Elvåga via Bestemorshullet til El Paso. Umerket sti videre til vi kommer til minnesmerket fra krigen. Lengde ca. 16 km. Turen varer i ca 5 timer, og går i et kupert terreng.


Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT
Vi er opptatt av å følge sentrale smitteverninstrukser på turene våre, og alle turdeltakerne må melde seg på. Alle må forholde seg til følgende:

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Oppmøte Kl 11:00 på Ekerud parkering. For å delta på turen må du melde deg på. Vi må ha navn på alle deltakerne, påmeldingsfristen er dagen før, 22.08.

Varighet: ca 5-5,5 timer. Husk å ta med matpakke og godt med drikke!

Turen passer for ungdom, voksne og seniorer som ønsker turfølge på søndagsturen.

** Merk: Denne turen krever påmelding: Benytt "Meld deg på" knappen på denne siden 

Søndagstur fra Ekerud - Mariholtet - El Paso - Ekerud

** Merk: Denne turen krever påmelding: Benytt "Meld deg på" knappen på denne siden  Vi inviterer til søndagstur på grensen mellom Lørenskog og Oslo. Turen starter ved Ekerud parkering og går ...

Kontaktinformasjon:

  • Håvard
  • Tlf. 93081013