Tirsdagstur (langtur) Gjelleråsmarka

Fellestur

Dato
29. september kl. 11:00 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Arrangør
Lørenskog Turlag
Turområde
Akershus Øst, Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Velkommen til Lørenskog Turlags tirsdagsturer på dagtid. Dette er en langtur som starter på SNØ P-plass. Husk at du pga smittevernbestemmelsene må melde deg på turen. Du finner lenke til billetter/påmelding lengre oppe på denne siden.

Oppmøtested/tid: Tirsdag 29. september
SNØ, Snøfonna 1, 1470 Lørenskog (utenfor inngangen til skihallen).

Turmål: Vi går under E6 til Gjelleråsmarka og tar nordover til Lukedammen og Lauvåsen. Derifra følger vi Oldtidveien over Storsletta og ned forbi Klokketårnet og Kjerringfred tilbake til SNØ. Hele runden er ca 7 km og går på merket og umerket sti. 

Lengde: 3-3,5 timer. Vi raster underveis så ta med mat og drikke.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Turene passer for voksne og seniorer.

# Merk at denne turen krever påmelding  - husk å kjøre gjennom hele påmeldingen på denne siden (frem til e-post bekreftelse eller melding om venteliste) #

Tirsdagstur (langtur) Gjelleråsmarka

Velkommen til Lørenskog Turlags tirsdagsturer på dagtid. Dette er en langtur som starter på SNØ P-plass. Husk at du pga smittevernbestemmelsene må melde deg på turen. Du finner lenke til ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Stig Solberg
  • Vidar Jensen