Nærtur/kveldstur - Sandbekkstua - Åmotdammen- Bjønnåsen

Fellestur

Dato
16. september kl. 18:00 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, #Fottur, #Kveldstur
Arrangør
Lørenskog Turlag
Turområde
Akershus Øst, Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til nærtur/kveldsturer sammen med oss i Lørenskog Turlag. Disse turene passer for voksne, ungdom og seniorer som kan tenke seg en tur på ettermiddagstid / kveldstid. 

** Merk: Denne turen krever påmelding: Benytt "Meld deg på" knappen på denne siden.

NB! Vi anbefaler at du tar med hodelykt, da det fort blir mørkt på slutten av turen.

Turen går fra: Sandbekkstua kl. 18:00. Turen går litt på grus, men mesteparten er på sti. Vi følger veien inn forbi badeplassen, men tar stien videre langs vannet inn til sørenden av Åmotdammen og videre inn til Fjerdinbysetra. Deretter en gammel ferdselvei opp til lia mot Bjønnåsen. Fra Bjønnåsen følger vi lia ned mot Åmotdammen, og stien frem til Sandbekkstua. 

Rute: Sandbekken - Åmotdammen - Bjønnåsen er ca 7 km (ca 2,5 timer) og er kupert.

 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT
Vi er opptatt av å følge sentrale smitteverninstrukser på turene våre, og alle turdeltakerne må melde seg på. Alle må forholde seg til følgende:

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Nærtur/kveldstur - Sandbekkstua - Åmotdammen- Bjønnåsen

Velkommen til nærtur/kveldsturer sammen med oss i Lørenskog Turlag. Disse turene passer for voksne, ungdom og seniorer som kan tenke seg en tur på ettermiddagstid / kveldstid.  ** Merk: Denne turen ...

Kontaktinformasjon:

  • Arnhild Olsen
  • Tlf. Tlf. 99639738

Turleder:

  • Steinar Lauritzen