Nærtur/kveldstur - Losby - Fiskelausa - Halsjøen

Fellestur

Dato
23. september kl. 18:00 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, #Fottur, #Kveldstur
Arrangører
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over!

Velkommen til nærtur/kveldsturer sammen med oss i Lørenskog Turlag. Disse turene passer for voksne, ungdom og seniorer som kan tenke seg en tur på ettermiddagstid / kveldstid. 

NB! Husk hodelykt, det blir fort mørkt.

** Merk: Denne turen krever påmelding: Benytt "Meld deg på" knappen på denne siden.

Fra parkeringen går vi Losby Gods og tar av på blåmerket sti oppover lia til Igletjern, dette stykket går bra oppover, men vi tar det pent og rolig. Fra Igletjern går det så litt ned igjen til DNT hytta Fiskelausa. Herfra går vi et stykke på vei til vi kommer til enden av Halsjøen, her følger vi blåmerket sti langs vannet før vi tar fatt på det siste stykket ned Liadalen mot skytebanen, og så tilbake til utgangspunktet.

Stien går stort sett på blåmerket sti, med noe vei nå og da.

Rute: Losby-Fiskelause-Lidalen-Halsjøen-Losby, ca 8 km og 2,5 time.

Turen går fra Losby parkeringsplass (i dumpa) kl. 18.00

 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT
Vi er opptatt av å følge sentrale smitteverninstrukser på turene våre, og alle turdeltakerne må melde seg på. Alle må forholde seg til følgende:

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Kontaktinformasjon:

  • Cecilia Hørup Nilssen
  • Tlf. 93438074