Søndagstur fra Ytre Rælingen til Sandbekken

Fellestur

Dato
20. september kl. 11:00 - 15:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Markatur
Arrangører
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Drammensmarka og Finnemarka, Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

** Merk: Denne turen krever påmelding: Benytt "Meld deg på" knappen på denne siden 

Vi inviterer til søndagstur fra Ytre Rælingen til Sandbekken. Turen starter ved Grinitajet og går på grusvei opp til Skytebanen videre på sti til Setertjernstua og Åmotdammen, med avslutning ved Sandbekken, hvor det er buss videre. Turen går i kupert terreng, hovedsaklig på sti, er på ca 11 kilometer og varer i 4,5-5 timer. Du kommer til Grinitajet med buss 350 fra Lillestrøm bussterminal kl 10.30. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT
Vi er opptatt av å følge sentrale smitteverninstrukser på turene våre, og alle turdeltakerne må melde seg på. Alle må forholde seg til følgende:

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Oppmøte i god tid til buss 350 fra Lillestrøm bussterminal kl 10.30. For å delta på turen må du melde deg på. Vi må ha navn på alle deltakerne, påmeldingsfristen er dagen før, 19.09.

Varighet: ca 4,5-5 timer. Husk å ta med matpakke og godt med drikke!

Turen passer for ungdom, voksne og seniorer som ønsker turfølge på søndagsturen.

** Merk: Denne turen krever påmelding: Benytt "Meld deg på" knappen på denne siden.

Søndagstur fra Ytre Rælingen til Sandbekken

** Merk: Denne turen krever påmelding: Benytt "Meld deg på" knappen på denne siden  Vi inviterer til søndagstur fra Ytre Rælingen til Sandbekken. Turen starter ved Grinitajet og går på ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Ingunn Brusevold Fjeld