Trilletur Fiskelaushytta

Fellestur

Dato
22. september kl. 10:30 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur
Arrangør
Lørenskog Turlag
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

** Merk: Denne turen krever påmelding **


Turmål: Fiskelaushytta (Du kan velge om du vil gå lang tur fra Sørlihavna eller en kortere tur fra Losby besøksgård)
Dato: 22.09.2020
Oppmøtested: Sørlihavna P-plass kl. 10.30 eller Losby besøksgård kl. 11.30
Parkering: Sørlihavna P-plass eller Losby besøksgård
Kollektivt: Sørlihavna bussholdeplass, ikke mulig å reise kollektivt til Losby
Turens totale lengde: Ca. 13 km fra Sørlihavna, ca. 6 km fra Losby besøksgård
Terreng: Småkupert, grusvei
Pausepunkt/fasiliteter: Fiskelaushytta, se utfyllende informasjon om fasiliteter underveis nedenfor.


Vi starter på Sørlihavna og følger turveien til Losby besøksgård. Her er det mulig å amme og benytte stelle- og toalettfasiliteter før vi går videre. Det er også mulig å starte turen her.

Fra Losby følger vi veien inn til Mønevann og deretter til høyre opp bakkene til DNT-hytta Fiskelausa. Det er stelle- og toalettfasiliteter ved Mønevann. 

Fremme ved hytta nyter vi medbrakt lunsj utendørs. Vi er også så heldige at vi får servert nystekte vafler av hytteverten :) På grunn av corona-restriksjoner er det dessverre ikke mulig å sitte inne på hytta og spise, men den er åpen slik at amming og bleieskift kan gjøres innendørs ved behov.

Etter pausen går vi samme vei tilbake. Kaféen ved Losby besøksgård er åpen og kan besøkes på tilbaketuren dersom dette er ønskelig.


Av hensyn til smittevern kreves det nå påmelding dagen før arrangementet gjennom denne siden. Det er et maksimalt antall deltakere og dersom det er flere enn dette, får man beskjed om at man er satt på venteliste. Turleder holder opprop ved turstart og benytter denne ved oppmøte for å fylle evt. ledige plasser.

Dersom du er påmeldt, men likevel ikke har anledning til å delta, ber vi om at du gir oss beskjed om dette tidligst mulig slik at plassen kan gis til noen andre. Beskjed om avmelding sendes på mail til lorenskogturlag@dntoslo.no

Trilletur Fiskelaushytta

** Merk: Denne turen krever påmelding ** Turmål: Fiskelaushytta (Du kan velge om du vil gå lang tur fra Sørlihavna eller en kortere tur fra Losby besøksgård) Dato: 22.09.2020 Oppmøtested: ...

Kontaktinformasjon: