Søndagstur - fra Losby til Skytten, Skullerudseter, Lombardiet og Liadalen

Fellestur

Dato
18. oktober kl. 10:30 - 16:30
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Markatur
Arrangører
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

** Merk: Denne turen krever påmelding: Benytt "Meld deg på" knappen.

Vi inviterer til søndagstur fra Losby til Skytten. Ruta vi går er fra Losby, Fiskelaushytta, Skytten, Skilledalen, Skullerudseter, Lombardiet, Liadalen, Losby. Det er vått i marka og mesteparten av turen går på sti. Turen er på ca 16 km med mye opp og ned (Østmarka på tvers) og varer i ca. 6 timer.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT
Vi er opptatt av å følge sentrale smitteverninstrukser på turene våre, og alle turdeltakerne må melde seg på. Alle må forholde seg til følgende:

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Oppmøte:
Kl 10:30 ved Losby besøksgård. For å delta på turen må du melde deg på. Vi må ha navn på alle deltakerne og påmeldingsfristen er dagen før, 17.10.

Varighet: ca. 6 timer. Husk å ta med ekstra klær og nok mat og drikke for hele dagen ute. Det er vått i terrenget og solide sko er nødvendig.

Turen passer for ungdom, voksne og seniorer som ønsker turfølge på søndagsturen.

** Merk: Denne turen krever påmelding: Benytt "Meld deg på knappen".

Søndagstur - fra Losby til Skytten, Skullerudseter, Lombardiet og Liadalen

** Merk: Denne turen krever påmelding: Benytt "Meld deg på" knappen. Vi inviterer til søndagstur fra Losby til Skytten. Ruta vi går er fra Losby, Fiskelaushytta, Skytten, Skilledalen, Skullerudseter, Lombardiet, Liadalen, Losby. ...

Kontaktinformasjon:

  • Stig
  • Tlf. 91635552

Turleder:

  • Stig Solberg