Naturopplevelser i Østmarka

Fellestur

Fra dato
23. august kl. 10:30
Til dato
24. august kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hyttetur, Østmarka, Huldreheim
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Lørenskog Turlag , Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
13140
Dette arrangementet er over!

En tur som byr på store naturopplevelser, særegen skog i Ramstadslottet naturreservat, to utsiktstopper og vann med bademuligheter. Vi overnatter på Huldreheim, en utrolig koselig ubetjent DNT-hytte som åpnet i 2019. Den ligger flott til ute på en odde, ved Ramstadsjøen. Her er det også fint å sove i hengekøye for de som ønsker. Turen inn går langs Åmotdammen, opp til Ramstadslottet, videre om Setertjernstua til Huldreheim. Tilbake går vi langs Brudalen og over Bjønnåsen til Sandbekkhallen.

Hyttetur i Marka

AVREISE: Buss 300 Blystadlia fra Oslo Bussterminal kl.10.01 til Sandbekkhallen kl. 10.33 eller parkering ved Sandbekken kunstgressbane. Til fots på sti til Huldreheimen, ca. 11 km.

RETUR: Til fots på sti tilbake til Sandbekkhallen, ca. 8 km. Buss 300 til Oslo Bussterminal.

RUTE: Sandbekkhallen – Huldreheim (1 døgn) – Sandbekkhallen

ANNET: Ta med lakenpose, mat og drikke til lunsj første dag og frokost og lunsj til andre dag. Turlederne organiserer middag som vi lager sammen. NB! Mulighet for å låne hengekøye av DNT.

PRIS: kr 890,– eks. reise (ikke-medl. tillegg kr 250,–)

TURLEDER: Sigrid Bellamy og Kirsten B. Løfsgaard

Når du melder deg på hytteturen i marka, bekrefter du at lest og akseptert vilkårene som er beskrevet i Generelle vilkår for nærturer. Ved eventuelle avbestillinger finner du regler for tilbakebetaling under disse.

Naturopplevelser i Østmarka

En tur som byr på store naturopplevelser, særegen skog i Ramstadslottet naturreservat, to utsiktstopper og vann med bademuligheter. Vi overnatter på Huldreheim, en utrolig koselig ubetjent DNT-hytte som åpnet i ...

Kontaktinformasjon: