Avlyst Tirsdagstur: Nærtur fra Veiviseren (Aktiv i 100)

Fellestur

Dato
16. mars kl. 11:00 - 12:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktivi100, Dagtur
Arrangør
Lørenskog Turlag
Turområde
Akershus Øst, Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Vi beklager at på grunn av smittesituasjonen i regionen har vi besluttet å avlyse alle aktiviteter og turer i regi av Lørenskog Turlag til og med tirsdag 13. april. Følg med på vår nettside og på Facebook for informasjon om oppstart etter påske.

Velkommen til Lørenskog Turlags tirsdagsturer på dagtid! 

Dette er en kort tur som starter fra Lørenskog Hus, Veiviseren. Derfra går vi til Fjellhamarelva, Miljøparken, Fjellhamardammen og tilbake til Veiviseren.

Pga smittevernbestemmelsene må du melde deg på turen, og inntil videre kan kun bosatte i Lørenskog kommune delta. 

Lengde: ca 5 - 6 km, 1,5 t i rolig tempo. Husk brodder eller piggsko når føret krever det!

Oppmøtested/tid: Tirsdag 16. mars 2021 ved Veiviseren. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT: 

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetenes råd om smittevern. Vi tar hensyn til hygiene og størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Turene passer for voksne og seniorer.

# Merk at denne turen krever påmelding - husk å kjøre gjennom hele påmeldingen på denne siden (frem til e-postbekreftelse eller melding om venteliste) #

 

 

Tirsdagstur: Nærtur fra Veiviseren (Aktiv i 100)

Velkommen til Lørenskog Turlags tirsdagsturer på dagtid!  Dette er en kort tur som starter fra Lørenskog Hus, Veiviseren. Derfra går vi til Fjellhamarelva, Miljøparken, Fjellhamardammen og tilbake til Veiviseren. Pga smittevernbestemmelsene må du melde deg på turen, ...

Kontaktinformasjon: