Avlyst Tirsdagstur: Langtur fra Sandbekken, Løvenstad

Fellestur

Dato
23. mars kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktivi100, Dagtur
Arrangør
Lørenskog Turlag
Turområde
Akershus Øst, Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Vi beklager at på grunn av smittesituasjonen i regionen har vi besluttet å avlyse alle aktiviteter og turer i regi av Lørenskog Turlag til og med tirsdag 13. april. Følg med på vår nettside og på Facebook for informasjon om oppstart etter påske.

Velkommen til Lørenskog Turlags tirsdagsturer på dagtid! 

Dette er en lang tur som starter fra Sandbekken. Turen går til Åmotdammen, Blåtjern,Oscarsgate, Østby gård og forbi Skihytta tilbake til Sanbekken.

Pga smittevernbestemmelsene må du melde deg på turen, og inntil videre kan kun bosatte i Lørenskog kommune delta. 

Lengde: ca 8 km, 3 t i rolig tempo. Husk brodder eller piggsko når føret krever det!

Oppmøtested/tid: Tirsdag 23. mars 2021 på Sandbekken parkering. Buss 300.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT: 

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetenes råd om smittevern. Vi tar hensyn til hygiene og størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Turene passer for voksne og seniorer.

# Merk at denne turen krever påmelding - husk å kjøre gjennom hele påmeldingen på denne siden (frem til e-postbekreftelse eller melding om venteliste) #

 

 

Tirsdagstur: Langtur fra Sandbekken, Løvenstad

Velkommen til Lørenskog Turlags tirsdagsturer på dagtid!  Dette er en lang tur som starter fra Sandbekken. Turen går til Åmotdammen, Blåtjern,Oscarsgate, Østby gård og forbi Skihytta tilbake til Sanbekken. Pga smittevernbestemmelsene må du ...

Kontaktinformasjon:

  • Vidar Jensen
  • Tlf. 90597955