Trilletur - Rundtur Postterminalen

Fellestur

Dato
23. februar kl. 10:30 - 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur
Arrangør
Lørenskog Turlag
Turområde
Akershus Øst, Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

** Merk: Denne turen krever påmelding ** 

På grunn av smittevernbestemmelsene er det inntil videre kun bosatte i Lørenskog kommune som kan delta på dette arrangementet. Dersom det blir endring i bestemmelsene vil vi informere om det på Facebook.

Turmål: Rundtur Postterminalen (Veiviseren – turvei Langvannet – Postterminalen – Skårerveien – Kjenn/Mailand – Veiviseren). 

Dato:  23.02.2021 - 10:30

Oppmøtested: Veiviseren, Lørenskog Hus 
Parkering: Metro senter 
Kollektivt: Lørenskog bussterminal 
Turens totale lengde: Ca. 6 km 
Terreng: Lettgått, asfalt- og grusvei 
Pausepunkt/fasiliteter: Kafé Veiviseren, stelle- og toalettfasiliteter i Lørenskog hus.  

Turen starter utenfor Veiviseren. Derfra går vi over gangbrua og forbi Mailand skole. Vi tar der til høyre inn til Rådhusparken og følger turveien ned til Svenskefurua (grillplassen ved Langvannet). Videre derfra følger vi turveien langs Langvannet frem til enden. Ved krysset følger vi turveien til Skårerveien og opp mot Postterminalen. Vi tar til venstre før terminalen og følger Postenstien til Skårerveien. Derfra følger vi Skårerveien og Mailandveien før vi går inn på gangveien ved Solheim skole og går denne frem til Mailand videregående skole. Til slutt tar vi brua ved Mailand tilbake til Veiviseren. 

Av hensyn til smittevern kreves det nå påmelding dagen før arrangementet gjennom denne siden. Det er et maksimalt antall deltakere og dersom det er flere enn dette, får man beskjed om at man er satt på venteliste. Turleder holder opprop ved turstart og benytte denne ved oppmøte for å fylle evt. ledige plasser. 

Dersom du er påmeldt, men likevel ikke har anledning til å delta, ber vi om at du gir oss beskjed om dette tidligst mulig slik at plassen kan gis til noen andre. Beskjed om avmelding sendes på mail til lorenskogturlag@dntoslo.no 

Trilletur - Rundtur Postterminalen

** Merk: Denne turen krever påmelding **  På grunn av smittevernbestemmelsene er det inntil videre kun bosatte i Lørenskog kommune som kan delta på dette arrangementet. Dersom det blir endring ...

Kontaktinformasjon: