Trilletur Kirkerudveien

Fellestur

Dato
18. mai kl. 10:30 - 13:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur
Arrangør
Lørenskog Turlag
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

** Merk: Denne turen krever påmelding **

Turmål: Rundtur Sørli (Sørlihavna – Kirkerudveien – Sørlihavna)

Dato: 18.05.2021 kl. 10.30
Oppmøtested: Sørlihavna P-plass
Parkering: Sørlihavna P-plass
Kollektivt: Sørlihavna bussholdeplass
Turens totale lengde: Ca. 6,5 km
Terreng: Lettgått, asfalt- og grusvei
Pausepunkt/fasiliteter: Spising utendørs på Sørlihavna etter turen hvis været tillater det. Det er i utgangspunktet ikke innendørs stelle- og toalettfasiliteter på denne turen, men ved «akutt» behov kan man gå til kaféen ved Losby besøksgård (omvei ift. planlagt rute på ca. 1,8 km).

Vi starter på Sørlihavna P-plass, og går langs Gamleveien over Hammer bru før vi tar inn på Kirkerudveien. Vi følger Kirkerudveien innover i Lørenskogs idylliske kulturlandskap, før vi når enden av Losby golfbane. Deretter følger vi Bakkerudveien et kort stykke før vi møter turveien mellom Sørlihavna og Losby. Vi følger turveien tilbake til Sørlihavna P-plass. Dersom været tillater det, avslutter vi med å spise medbrakt mat på bordene ved sykkelbanen på Sørlihavna.

Av hensyn til smittevern kreves det nå påmelding dagen før arrangementet gjennom denne siden. Det er et maksimalt antall deltakere og dersom det er flere enn dette, får man beskjed om at man er satt på venteliste. Turleder vil benytte denne ved oppmøte for å fylle evt. ledige plasser.

Dersom du er påmeldt, men likevel ikke har anledning til å delta, ber vi om at du gir oss beskjed om dette tidligst mulig slik at plassen kan gis til noen andre. Beskjed om avmelding sendes på mail til lorenskogturlag@dntoslo.no

Trilletur Kirkerudveien

** Merk: Denne turen krever påmelding ** Turmål: Rundtur Sørli (Sørlihavna – Kirkerudveien – Sørlihavna) Dato: 18.05.2021 kl. 10.30 Oppmøtested: Sørlihavna P-plass Parkering: Sørlihavna P-plass Kollektivt: Sørlihavna bussholdeplass Turens totale lengde: ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Ida Hjørring-Einum