Trilletur Østbyputten

Fellestur

Dato
25. mai kl. 10:30 - 13:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur
Arrangør
Lørenskog Turlag
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

** Merk: Denne turen krever påmelding **


Turmål: Østbyputten (Lørenskog kirke – Østbyputten – Lørenskog kirke) 
Dato: 25.05.2021 kl. 10.30
Oppmøtested: Parkeringsplassen foran Lørenskog kirke (nærmest Gamleveien)
Parkering: Parkeringsplasser foran og bak Lørenskog kirke
Kollektivt: Lørenskog kirke bussholdeplass
Turens totale lengde: Ca. 6 km
Terreng: Småkupert, asfalt- og grusvei
Pausepunkt/fasiliteter: Spising utendørs ved Østbyputten, det er ikke innendørs stelle- og toalettfasiliteter på denne turen.


Turen starter på parkeringsplassen foran Lørenskog kirke. Vi følger Gamleveien frem til Østbyveien, som går hele veien frem til Østbyputten. Der hvor veien møter skogkanten starter en slak stigning som vedvarer til man kommer frem til vannet. Her spiser vi medbrakt mat utendørs dersom været tillater det, før vi triller samme vei tilbake til Lørenskog kirke.


Av hensyn til smittevern kreves det nå påmelding dagen før arrangementet gjennom denne siden. Det er et maksimalt antall deltakere og dersom det er flere enn dette, får man beskjed om at man er satt på venteliste. Turleder vil benytte denne ved oppmøte for å fylle evt. ledige plasser. 

Dersom du er påmeldt, men likevel ikke har anledning til å delta, ber vi om at du gir oss beskjed om dette tidligst mulig slik at plassen kan gis til noen andre. Beskjed om avmelding sendes på mail til lorenskogturlag@dntoslo.no

Trilletur Østbyputten

** Merk: Denne turen krever påmelding ** Turmål: Østbyputten (Lørenskog kirke – Østbyputten – Lørenskog kirke)  Dato: 25.05.2021 kl. 10.30 Oppmøtested: Parkeringsplassen foran Lørenskog kirke (nærmest Gamleveien) Parkering: Parkeringsplasser foran og ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Helene Lillekvelland