Ny dato: Bæretur til Bjønnåsen med Barnas Turlag Lørenskog

Fellestur

Dato
22. august kl. 10:30 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Bæretur
Arrangør
Lørenskog Turlag
Turområde
Akershus Øst, Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

** NB1: Ny dato!

NB2: Denne turen har et begrenset antall plasser og krever forhåndspåmelding for både voksne og barn som ønsker å delta **

Dato: Søndag 22. august kl. 10.30 

Varighet: Ca. 4 timer

Oppmøtested: På parkeringsplassen ved Løvenstad fotballklubb/Sandbekken kunstgressbane

Parkering: Ved Sandbekken fotballbane/Løvenstad fotballklubb

Kollektivt: Sandbekkhallen bussholdeplass

Turens lengde og terreng: Ca. 4 km. på merket sti, kupert

Pausepunkt/fasiliteter: Vi nyter matpakken og utsikten i friluft på toppen av Bjønnåsen. Det er ikke innendørs stelle- og toalettfasiliteter på denne turen 

Trives du på tur, men ønsker litt variasjon fra å trille gatelangs med barnevogn? Vil du bli kjent med andre fine foreldre og barn i ditt nærmiljø? Bli med Barnas Turlag Lørenskog på bæretur! 

Turen passer for foreldre med babyer/småbarn som kan bæres i meis, sele eller bæretøy.

Vi går fra Sandbekken og opp til Bjønnåsen,  som er Østmarkas nest høyeste topp. Dette er en lavterskel nærtur som tar oss et akkurat passe langt stykke ut i skogen. Etter knappe 2 kilometer og 200 gode høydemeter i beina kan vi nyte en spektakulær utsikt vel fremme på toppen. 

Fremme ved turmålet blir det en god pause hvor vi nyter medbrakt mat, barna får leke og bli bedre kjent, før vi returnerer til Sandbekken samlet flokk.

Det gjøres oppmerksom på at turen er lagt opp slik at barna bæres mens vi er underveis. Vi tar oss imidlertid god tid på pausepunktet slik at alle små får flotte muligheter til å utfolde seg fritt.

Av hensyn til smittevern kreves det nå påmelding dagen før arrangementet gjennom denne siden, både for voksne og barn. Det er et maksimalt antall deltakere og dersom det er flere enn dette, får man beskjed om at man er satt på venteliste. Turleder vil benytte denne ved oppmøte for å fylle evt. ledige plasser.

Dersom du er påmeldt, men likevel ikke har anledning til å delta, ber vi om at du gir oss beskjed om dette tidligst mulig slik at plassen kan gis til noen andre. Beskjed om avmelding sendes på mail til lorenskogturlag@dntoslo.no 

Lørenskog Turlag forholder seg til de til enhver tid gjeldende nasjonale og lokale smittevernregler på alle våre arrangementer. Gjeldende regler blir gjennomgått av turleder før turens start, men alle deltakere oppfordres også til å sette seg inn i disse på forhånd.

Vel møtt på tur med oss i Barnas Turlag Lørenskog!

Ny dato: Bæretur til Bjønnåsen med Barnas Turlag Lørenskog

** NB1: Ny dato! NB2: Denne turen har et begrenset antall plasser og krever forhåndspåmelding for både voksne og barn som ønsker å delta ** Dato: Søndag 22. august kl. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Ida Hjørring-Einum
  • Helene Lillekvelland