Kveldstur - Solnedgang på Bjønnåsen

Fellestur

Dato
15. september kl. 18:00 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, #Fottur, #Kveldstur
Arrangører
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Akershus Øst, Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til nærtur/kveldsturer sammen med oss i Lørenskog Turlag. Disse turene passer for voksne, ungdom og seniorer som kan tenke seg en tur på ettermiddagstid / kveldstid. 

Turen går opp til Åmotdammen og følger blåstien opp til Åmotsetra, videre til Bjønnåsen, hvor vi håper på klarvær og en fin solnedgang. Retur via anleggsveien til Blystadlia og på Kongeveien tilbake til Sandbekken. Turen går på sti og grus og varer ca 2 -2,5 timer.

Rute: Sandbekken - Åmotdammen - Bjønnåsen er ca 7 km (ca 2,5 timer) og er kupert.

Oppmøte: Sandbekken, P-plassen ved fotballbanen, kl 18.00

 

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Kveldstur - Solnedgang på Bjønnåsen

Velkommen til nærtur/kveldsturer sammen med oss i Lørenskog Turlag. Disse turene passer for voksne, ungdom og seniorer som kan tenke seg en tur på ettermiddagstid / kveldstid.  Turen går opp til ...

Kontaktinformasjon:

  • Arnhild Olsen
  • Tlf. 99639738

Turleder:

  • Arnhild Olsen