Søndagstur rundt Lutvann

Dette arrangementet er over!

Fra Nuggerud med rundtur rundt Lutvann. Vi starter på veien inn mot Mariholtet. Tar av på blåsti ved Nuggerud Gård følger åsen oppover forbi Svartputten, videre opp til Lauvtjern og deretter på sti ned til Lut badeplass. Fra badeplassen følger vi stien over Lutåsen til enden av vannet og går på vestsiden av Lutvann tilbake til Lut badeplass, Returen er på sti til Grønlia og ut i lysløypen i retning Nuggerud og parkeringsplassen. Dette er en krevende tur, hvor det går mye opp og ned. Rundt Lutvann forserer vi ca 550 høydemeter totalt. Det er viktig med godt fottøy da det kan være glatt og vått på stiene på denne tiden av året. Det er ellers en flott tur med et par flotte utsiktspunkter. Turen er ca 15 km, og tar ca 5 timer. Vi spiser lunsj underveis, ta med godt med mat og drikke.

Oppmøte kl. 10.00  på utfratparkeringen ved Ellingsrud.

Søndagstur med Lørenskog turlag er et tilbud til deg som ønsker å delta på fellestur, og som vil bli kjent med ulike turer i nærområdet. 

 

Søndagstur rundt Lutvann

Fra Nuggerud med rundtur rundt Lutvann. Vi starter på veien inn mot Mariholtet. Tar av på blåsti ved Nuggerud Gård følger åsen oppover forbi Svartputten, videre opp til Lauvtjern og deretter ...

Kontaktinformasjon:

  • Tlf. 93438074

Turleder:

  • Cecilia Hørup Nilssen