Knøttetur Østbyputten

Fellestur

Dato
29. mai kl. 10:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barnasturlag, Bæretur, Trilletur
Arrangører
Lørenskog Turlag, Lillestrøm og Rælingen turlag
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

** Merk: Denne turen krever påmelding **


Turmål: Østbyputten (Lørenskog kirke – Østbyputten – Lørenskog kirke) 
Dato: 29.05.22 kl. 10.00
Oppmøtested: Parkeringsplassen foran Lørenskog kirke
Parkering: Parkeringsplasser foran og bak Lørenskog kirke
Kollektivt: Lørenskog kirke bussholdeplass
Turens totale lengde: Ca. 6 km
Terreng: Småkupert, asfalt- og grusvei
Pausepunkt/fasiliteter: Spising utendørs ved Østbyputten, det er ikke innendørs stelle- og toalettfasiliteter på denne turen.

Har du et barn som elsker å kaste kongler eller stein i vannet? Eventuelt samle på pinner og ta de med hjem? Da er nok dette turen for deg.

Dette er en tur som passer bra for de barna som enten kan trilles, bæres eller gå for egen maskin i 6 km. Turen starter på parkeringsplassen foran Lørenskog kirke. Vi følger Gamleveien frem til Østbyveien, som går hele veien frem til Østbyputten. Der hvor veien møter skogkanten starter en slak stigning som vedvarer til man kommer frem til vannet. Her spiser vi medbrakt mat utendørs, før vi går tilbake samme vei tilbake til Lørenskog kirke.

Ved Østbyputten koser vi oss med enkle leker som å kaste stein i vannet, samle kongler og pinner, forteller litt skrøner og koser oss. Det er bra med trær ved Østbyputten, så her kan man ha med seg hengekøye også om man vil!

Dersom du er påmeldt, men likevel ikke har anledning til å delta, ber vi om at du gir oss beskjed om dette tidligst mulig slik at plassen kan gis til noen andre. Beskjed om avmelding sendes på sms til 467 87 676 (turleder).

 

Knøttetur Østbyputten

** Merk: Denne turen krever påmelding ** Turmål: Østbyputten (Lørenskog kirke – Østbyputten – Lørenskog kirke)  Dato: 29.05.22 kl. 10.00 Oppmøtested: Parkeringsplassen foran Lørenskog kirke Parkering: Parkeringsplasser foran og bak Lørenskog ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Helene Lillekvelland
  • Ida Hjørring-Einum
  • Nina Vatne