Turlederkurs 11. mai

Turleder er en morsom og spennende rolle.
Turleder er en morsom og spennende rolle. Foto: Jon Christopher Knudsen

Lørenskog Turlag vokser og trenger flere som kan lede turer og aktiviteter. Turistforeningen har et stort utvalg av kurs og lørdag 11. mai 2019 avholdes "Kinderegg kurs" (3 kurs i ett) som er et godt startpunkt for å bidra som frivillig turleder i turlaget.

 - Jeg synes det er utrolig moro å se at flere og flere blir med på tur, forteller turledergeneral Stig Solberg i Lørenskog Turlag. Sammen med et tredvetalls turledere, sørger han for at turene som bli arrangert i turlagets regi blir profesjonelt og sikkert gjennomført. - Og vi er alltid på jakt etter flere, slik at høstens turprogram kan bli enda bedre, forteller Solberg. Han anbefaler "Kinderegg kurset" som er tre kurs på samme dag for alle dem som kunne tenke seg å bidra til turlaget.

- I "Kinderegg kurset" får man ikke bare nærturlederkurset som er nødvendig for å kunne lede nærturer, men også ambasadørkurs og aktivietslederkurs for Barnas Turlag med på kjøpet, forteller han. - Disse kursene går jo med jevne mellomrom og man kan også ta dem individuelt, om man foretrekker å bryte det opp eller det ikke skulle passe med en hel dag, forteller Solberg.

Lørdag 11. mai 2019 har han flere påmeldte fra Lørenskog turlag til DNT Oslo og Omegn sitt "Kinderegg Kurs" og han oppfordrer flere til å melde seg på. - Det er bare til å benytte linken nedenfor å melde seg på, forteller Solberg som oppfordrer dem som gjør det til å ta kontakt med Lørenskog Turlag i etterkant av kurset for å bli innmeldt i de riktige gruppene slik at man får muligheten til å bidra lokalt.

Link til kindereggkurset:

https://www.dntoslo.no/aktiviteter/103793/862762/

Spørsmål - ta kontakt med Lørenskog Turlag - lorenskogturlag@dntoslo.no

Klikk her for å skrive tekst.