Transport til Kom deg ut-dagen på Losby, Søndag 3.2.2019

Bilder fra Kom deg ut-dagen/Markadagen på Sognsvann i februar 2017.
Bilder fra Kom deg ut-dagen/Markadagen på Sognsvann i februar 2017. Foto: Marius Dalseg Sætre

Søndag 3. febuar 2019 er det klart for Kom deg ut-dagen over hele landet. I Lørenskog holdes arrangementet ved Losby Besøksgård. Om man ikke har bil, sykkel eller ski har Lørenskog Turlag satt opp en liten "Kom deg ut-buss" fra strategiske steder i Lørenskog (se rutetabell under).

Hva er Kom deg ut-dagen?
Kom deg ut – dagen er et tradisjonsrikt arrangement i DNT og søndag 3. februar er det klart for vinterutgaven. På èn og samme dag arrangeres det 175 arrangementer landet rundt. Totalt ventes det 42 000 små og store deltakere.  Kom deg ut dagen er en  introduksjonsdag til friluftslivet, og det kreves ingen forkunnskap for å delta. Om du er vant til å være i naturen eller ikke; vi lager til enkle og morsomme aktiviteter for alle. Alt er gratis, du trenger bare å ta med deg varmt tøy, gode sko og gjerne ta med akebrett eller ski til Losby.

Akebakken ved Losby Besøksgård er et godt utgangspunkt for herlig utedag med morsomme aktiviteter for store og små. Foruten ski- og akeaktiviteter i akebakken blir det turtipp (natursti) med premie til barna så lenge lageret rekker. Og vi fyrer opp bålpanner og steker pinnebrød. Kanskje kommer Turbo på besøk også?

Hvordan komme til Losby?
Tar du bilen til Losby benytter du utfartsparkeringsplassene på høyre og venstre siden av veien rett før Losby Besøksgård. Sykkel og ski er også gode alternativ, enten via Losbyveien eller på ski fra Sørlihavna P som har en stor utfartsparkering. I tillegg har Lørenskog Turlag satt opp en minibuss som plukker opp folk på strategiske steder i Lørenskog (se tidtabell). - Vi ønsker at flest mulig skal få muligheten til å komme seg på tur, forteller Tore Lybekk som er integrerings- og mangfoldsansvarlig i styret for turlaget. - Derfor setter vi opp en gratis minibuss som kjører fra skolene i Lørenskog to runder på formiddagen. Dette tilbudet er først og fremst for dem som ikke disponerer egen bil.

Husk akebrett og / eller ski om man har dette!

Arrangementet starter kl. 11 og avsluttes kl 14.

Vel møtt!

Kontaktnummer for buss er 48401090
Kontaktnummer for buss er 48401090