Kom deg ut-dagen i bilder

Foto: Nicolaas Kuipers

Været var strålende og hundrevis av Lørenskoginger tok turen til Kom deg ut-dagen på Losby. Både aking, turtip natursti og skigåing stod på programmet foruten at Turbo var rundt og hilste på alle barna. Ta en titt på bildekarusellen under for å se mer.

- Det ble et utrolig bra arrangement, forteller Vidar Thorsvik som er leder i Lørenskog Turlag. - Vi kunne ikke vært mer heldig med været og at så mange ville ta turen hadde vi ikke drømt om, forteller han. Søndag 3. februar 2019 gikk Kom deg ut-dagen av stabelen over hele landet og nystartede Lørenskog Turlag hadde dette som en av sine første arrangementer.

- For oss ble det nesten som en åpningsfest, forteller Stig Solberg som var arrangementskoordinator for dagen. Sammen med en dugnadsgjeng fra DNT sentralt samt frivillige var turlaget godt beredt for å ta i mot folk på denne flotte dagen. - Losby Besøksgård er et utmerket sted for et slikt barnevennlig arrangement, forteller Solberg som selv er en aktiv turleder i turistforeningen. - I samarbeid med lokalt næringsliv og kommunen fikk vi også til en buss som brakte folk uten tilgang til bil inn til Losby på dagen, forteller Solberg som sier at arrangementet frister til gjentakelse.