Nå trenger vi deg

Foto: Marius Dalseg Sætre

I løpet av den kommende tiden skal Lørenskog Turlag i gang med to viktige prosjekter og derfor trenger vi deg og din dugnadsinnsats. Kan du pusse, male, skru, vaske. lage kaffe, bære eller noe annet som er nødvendig når noe skal renoveres og pusses opp trenger vi deg nå!

Hvert år bidrar frivillige i turistforeningen med over 820 000 dugnadstimer for at du og andre skal få oppleve det enkle, naturvennlige friluftslivet. Hos oss i DNT avdeling Lørenskog Turlag (LT) har vi kommet godt i gang etter vi startet opp i januar. Nå  passerer vi 1800 medlemmer og stadig flere blir med på våre populære fellesturer eller andre arrangementer. Nå trenger vi mange av dere til å hjelpe oss alle med noen konkrete prosjekter. Vi trenger nevekyndige personer som kan byggelede, rive, bære, snekkere, pusse, male, skru, installere, vaske, lage kaffe, osv. Kort sagt alt som er nødvendig å gjøre når lokaler skal renoveres og pusses opp.

Alt av materiell som skal benyttes skaffer Lørenskog Turlag, men vi håper noen av dere har litt verktøy for denne type arbeid. Vi har 2 konkrete prosjekter i første omgang, begge beliggende i nærheten av Losby. Vi estimerer et omfang på ca 200 dugnadstimer for hvert av prosjektene i første omgang. Vi tenker oss at vi har en fast dag/ettermiddag/kveld i uka og at vi setter av et par helger i løpet av juni/juli.  

Vil du hjelpe oss? 

Trykk på JA - jeg vil bli frivillig knappen nedenfor og register dine opplysninger.

Om du har spørsmål kan du sende en mail til: lørenskogturlag@dntoslo.no eller ringe vår kommunikasjonsansvarlig Jon Christopher Knudsen - 930 33 599.


Foto: Eivind Haugstad Kleiven
Dugnadsgjeng i gang
Dugnadsgjeng i gang Foto: Marius Dalseg Saetre,