Nå trenger vi deg

Foto: Marius Dalseg Sætre

Lørenskog Turlag setter i gang stadig nye prosjekter og derfor trenger vi deg og din dugnadsinnsats. Kan du pusse, male, skru, vaske, lage kaffe, bære eller noe annet som er nødvendig når noe skal renoveres og pusses opp trenger vi deg nå!

I tillegg søker vi flere frivillige til våre mange undergrupper for turledere, sti og merking, foto, marked, aktivitet, Barnas Turlag, DNT Ung og mange flere. Frivilligknappen nednefor gir tilgang til et skjema hvor du kan registrere dine interesser.

Hvert år bidrar frivillige i turistforeningen med over 820 000 dugnadstimer for at du og andre skal få oppleve det enkle, naturvennlige friluftslivet. Hos oss i DNT avdeling Lørenskog Turlag (LT) har vi kommet godt i gang etter vi startet opp i januar 2019 og har allerede rukket å åpne en ny hytte i Østmarka, Fiskelaushytta. Nå  passerer vi 1800 medlemmer og stadig flere blir med på våre populære fellesturer eller andre arrangementer. Nå trenger vi mange av dere til å hjelpe oss alle med noen konkrete prosjekter og i grupper. 

Vil du hjelpe oss? 

Trykk på JA - jeg vil bli frivillig knappen nedenfor og register dine opplysninger.

Om du har spørsmål kan du sende en mail til: lørenskogturlag@dntoslo.no eller ringe vår frivillighetsansvarlig Jørn Larsen - 959 61 415


Foto: Eivind Haugstad Kleiven
Dugnadsgjeng i gang
Dugnadsgjeng i gang Foto: Marius Dalseg Saetre,