Mange med på Blåveistur til Tonekollen

Tonekollen, Østmarka
Tonekollen, Østmarka Foto: Håvard Larsen

En fantastisk dag for de over 20 deltakerne under dagens søndagstur med Lørenskog Turlag. Turen fra Losby til Tonekollen ble opplevelsesrik og utrolig flott i det herlige vårværet.

Losby er det perfekte utgangspunkt for en flott Søndagstur, forteller Håvard Larsen er styresekretær i Lørenskog Turlag og med på dagens søndagstur til Tonekollen. Sammen med et tjuetalls turglade personer var han i spissen for en av turlagets populære søndagsturer som går fra ulike steder i kommunen. 

Har tro på frivilligheten i kommunen

- Når jeg ser den stadig økende tilstrømningen til våre fellesturer, har jeg stor tro på at vi skal klare å rekruttere flere frivillige til de mange planene som turlaget har, sier Larsen. Han tenker da spesielt på NÅ TRENGER VI DEG, kampanjen som Lørenskog Turlag kjører i disse dager for å få dugnadsdeltakere til noen spennende prosjekter. Larsen er ingen nykommer i frivilligheten i kommunen og har hatt mange sentrale posisjoner opp gjennom tidene. Når vi spør han hvorfor han har engasjert seg for et nytt turlag i kommunen trenger han ikke å tenke lenge. - Jeg trives utrolig godt på tur og så mener jeg DNT gjør en fremragende innsats, noe jeg rett og slett vil være med på, smiler han.

To prosjekter på Losby

Litt mer ordknapp blir han når vi spør han om hvilke prosjekter som ligger først i løypen for det nystiftede Lørenskog Turlag. - Vi gleder oss til å gå ut med disse prosjektene så snart ting er kommet i orden, men for øyeblikket kan vi kun røpe at det dreier seg om noe som krever at folk bidrar til oppussing, vedlikehold og alt som hører med, forteller Larsen. - Nå håper jeg virkelig folk melder seg til dugnad, for dette kan bli virkelig bra, sier han med et smil og legger til at de første dugnadsdeltakerne allerede har meldt seg i turlagets frivillighetsregister i løpet av helgen.