Flott åpning av Huldreheim - se alle bildene

Åpningen av Huldreheim, Østmarka
Åpningen av Huldreheim, Østmarka Foto: Hilde Barkenes

Over 500 personer tok turen til åpningen av Huldreheim i Østmarka i helgen. Og for en fantastisk hytte som nå er åpnet. Se alle bildene som vår Lørenskog Turlag fotograf, Hilde Barkenes, tok under den fantastiske ettermiddagen.

- Det er utrolig flott å se at så mange mennesker kom på åpningen, sier en smilende glad Henning Hoff Wikborg som til daglig leder DNT Oslo og Omegn. Sammen med omlag fem hundre store og små bidro han til at åpningen av den nye hytten Huldreheim i Østmarka ble en stor begivenhet.

I ukene som ledet opp til åpningen hadde de frivillige stått på for å få alt klart til åpningen. - Jeg må jo bare si at de har gjort en stor innsats fra forrige helg når jeg var innom og til nå, forteller Lørenskog Turlags turlederansvarlig Stig Solberg. Sammen med et tjuetalls deltakere var han turleder for fellesturen som gikk fra Sørlihavna i Lørenskog til Huldreheim åpningen. - I dag var det utrolig flott da vi gikk over Ramstadslottet, forteller Solberg.

Sentralt i realiseringen av Huldreheim står Barnas Turlag Rælingen. Med mange ekstra frivillige gikk arrangementet knirkefritt og de besøkende fikk både pølser, kaker, kaffe og saft trass i at Huldreheim ikke har noen vei inn. Også Barnas Turlag maskoten Turbo, den blå reven, var på plass for å vise seg frem til kamera. 

-Det er morro at vi kunne ta denne flotte turen inn i Lørenskog Turlag sitt vårprogram, smiler leder Vidar Thorsvik. Sammen med store deler av styret i turlaget er han på plass under denne unike åpningen. - Det jeg liker best med dette stedet er den flotte beliggenheten, sier Thorsvik som selv går og drømmer om at han skal kunne realisere flere slike steder i Østmarka gjennom de neste årene. 

- Vi har brukt mye tid i turlaget på å promotere denne åpningen, forteller marked- og kommunikasjonsansvarlig Jon Christopher Knudsen. Sammen med sin 11 år gamle datter, Nathalie er de på plass og har tatt langturen fra Sørlihavna i dag. - Og så liker vi å lage små videoer av når vi går på tur, slik som da vi gikk miniSAGA i fjor sommer, forteller en smilende Nathalie. - Det er gøy å inspirere andre til å ta barna med på tur, forteller Nathalie som også fra denne turen håper at hun kan lagen en liten videooppsummering