Blir ny leder i Barnas Turlag Lørenskog

Annette Skillingsås (40) blir ny leder i Barnas Turlag Lørenskog
Annette Skillingsås (40) blir ny leder i Barnas Turlag Lørenskog Foto: Annette Skillingsås

Annette Skillingsås er utnevnt til ny leder for DNT Barnas Turlag i Lørenskog. Hun er det siste tilskuddet til turlaget som har opplevd sterkt vekst siden oppstarten i januar 2019. 

- Som friluftsglad jente synes jeg det var gøy når Lørenskog Turlag fikk i gang sitt trilleturlag. Da ble jeg også motivert for å ta neste steget og få et velfungerende Barnas Turlag i Lørenskog, sier Skillingsås som selv har vært aktiv i trilleturlaget i høst. 

2. februar - stor utendørsdag

Mange har fått øynene opp for Lørenskog Turlag gjennom året som har gått. Allerede på stiftelsesmøtet var det stinn brakke, og Kom deg ut-dagen i februar ble heller intet unntak. - Jeg tror nesten jeg aldri har sett så mange besøkende på Losby som det var under Kom deg ut-dagen i 2019, forteller en stolt styreleder, Vidar Thorsvik. Mer enn 1500 små og store fikk med seg dette arrangementet, og for 2020 har man enda høyere ambisjoner. - Vi ønsker å få med oss alle frivillige organisasjoner i Lørenskog til en felles utedag, 2. februar i Rådhusparken, forteller Thorsvik. Har man flaks med været håper han at han kan trekke flere tusen besøkende.

Lokker med gratis kurs for frivillige

- For Barnas Turlag Lørenskog, blir Kom deg ut-dagen 2. februar en slags kick-off, forteller Skillingsås. Før det har hun tatt mål av seg å rekruttere en liten ressursgruppe rundt seg som kan jobbe med å definere hva Barnas Turlag skal være. - Vi har allerede satt dato for eget gratis turlederkurs for dem som kunne tenke seg å være del av Barnas Turlag Lørenskog, forteller hun som håper på å få samlet en gruppe på 10-15 frivillige som kan sette sammen program og få til fine arrangementer for barn utover våren. - Som småbarnsforeldre er vi alle hektiske i hverdagen, men det å lage spennende arrangementer for egne eller andres barn ute i naturen er en stor glede, forteller Skillingsås som oppfordrer alle som kunne tenke seg å bidra til å registrere seg som frivillig ​​​​​​​i Lørenskog Turlag og krysse av for Barnas Turlag.

Egen side for Barnas Turlag Lørenskog

I tillegg til å følge Lørenskog Turlag oppfordrer Skillingsås til å bli med i gruppen Barnas Turlag Lørenskog på Facebook. - Der ser vi for oss at folk kan foreslå ulike ting som er gøy å gjøre for barn eller forslag til arrangementer. Søk frem og bli medlem i dag.

Barnas Turlag Gjerdrum har vært flinke til å arrangere morsomme aktiviteter for liten og stor
Barnas Turlag Gjerdrum har vært flinke til å arrangere morsomme aktiviteter for liten og stor Foto: Barnas Turlag Gjerdrum