Kom i gang med Barnas Turlag Lørenskog

Setter sammen en liten ressursgruppe til Barnas Turlag Lørenskog
Setter sammen en liten ressursgruppe til Barnas Turlag Lørenskog Foto: Annette Skillingsås

Lyst å bli med i planleggingen av Barnas Turlag Lørenskog sine aktiviteter i 2020? Nyvalgt leder Annette Skillingsås inviterer deg til å bli med å forme programmet.

- Jeg er kjempeimponert over alt hva turlaget har klart å få til i 2019 og derfor er det morsomt å se om det er flere som meg som kunne tenke oss aktiviteter for hele familien, sier Skillingsås som er nyvalgt leder i Barnas Turlag Lørenskog. Nå inviterer hun frivllige til å bli med å planlegge 2020.

Mange gode ideer i DNT systemet

Barnas Turlag har eksistert i mange år og det er mye gode ideer å gjenbruke. Likevel har Lørenskog mange fine steder for barnefamilier og Skillingsås oppfordrer alle til å bidra med ideer. - Vi har startet en egen gruppe på Facebook som vi har kalt "Barnas Turlag Lørenskog" og der tar vi gjerne i mot gode ideer til hva vi bør ha av arrangementer.

Frivillige får gratis kurs

Til våren arrangerer vi det populære "Kinderegg Kurset" hvor frivillige som er med å bidrar inn i Barnas Turlag Lørenskog får gratis kurs. - Jeg gleder meg veldig til å få med meg flere som har lyst å arrangere små og større arrangementer i det fri for barnefamilier. Derfor håper jeg riktig mange registrerer seg som frivillig i Lørenkog Turlag og krysser av for "Barnas Turlag".