Kom deg ut-dagen i Rådhusparken

Foto: Jon Christopher Knudsen

Søndag 02.02 er det klart for Kom deg ut-dagen i Lørenskog. Aktivitetene foregår i år i Rådhusparken ved  Rådhuset / Lørenskog kommunehus, Hasselveien 6.  Se kartet og forklaring under for mer informasjon.

 I barneområdene blir det leker og aktiviteter (rokkeringer, potetløp, vedstabling, tautrekking etc.). Ved scenen blir det høyballer man kan slappe av på, eventyrstund og mulighet til å grille medbrakt på våre bålpanner. I skogen bak toalettene og opp mot rådhuset er det natursti som ender på BUA hvor det blir premier. På grillplassen nedenfor toalettene blir det grillpølseutdeling fra GILDE (max 1 per person, så lenge beholdningen rekker). Ellers er det ulike foreninger og lag som har satt opp sine aktiviteter og stands mot Langvannet nederst i Rådhusparken. 

Kom deg ut-arrangementet er gratis og åpent for alle. Velkommen til store og små!

DNT er en medlemsorganisasjon og har et flott lokalt turlag her i Lørenskog. Vi har mange fine turer og arrangementer. Hvis du ikke er medlem i DNT, kan du lese mer om medlemsskap og melde deg inn via: https://lorenskog.dntoslo.no/medlemskap/

Slik kommer du deg til Rådhusparken

BUSS: Til stoppestedene Lørenskog Sentrum eller Knatten går en lang rekke busser. Sjekk ut ruter.no for mer informasjon. Ta gangbroen fra Metro/Lørenskog Hus forbi Mailand Videregående Skole og Kjenn Skole til Rådhusparken.

BIL: Parker på Metro / Lørenskog Hus og ta gangbroen herfra forbi Mailand Videregående Skole og Kjenn Skole til Rådhusparken. Alternativ parkering (begrenset) - Rådhuset / Lørenskog kommunehus, Hasselveien 6.