#KDUFEB - Del dine opplevelser OG VINN

Foto: Marius Dalseg Sætre

I februar 2021 får Lørenskog Turlag dessverre ikke arrangert Kom deg ut-dag slik vi pleier. Gjennom hele februar inviterer vi deg derfor til å dele dine bilder fra turer du tar i nærmiljøet. Som takk for hjelpen trekker vi fine premier fra DNT Butikken blant dem som deler under #KDUFEB gjennom hele måneden.

- Med besøkstall opp mot flere tusen er det vanskelig å få arrangert Kom deg ut-dagen i Lørenskog i februar, forteller styreleder Vidar Thorsvik. Kom deg ut-dagen er et velkjent nasjonalt DNT arrangement som vi i flere år har hatt i Lørenskog, både i Rådhusparken og på Losby. - Vi vil imidlertid gjerne ha folk til å ta turen ut og derfor oppfordrer vi alle til å gjøre det gjennom hele februar med vår lokale kampanje Kom deg ut-februar (#KDUFEB).  - Alle som søker frem "Lørenskog Turlag" på Facebook og legger inn fine bilder i våre kommentarfelt eller alternativ legger ut bilder med emneknaggen ("hashtag")  #KDUFEB er med i trekningen på premier fra DNT Butikken, forteller Thorsvik.

Slik fungerer #KDUFEB

Slik fungerer konkurransen på FACEBOOK:

1. Søk frem "Lørenskog Turlag" på Facebook og finn en av våre kampanjeposter.

2. Del ditt bilde i kommentarfeltet og lag en liten tekst. Hver dag er det nye sjanser, så jo flere bilder du deler fra turer du gjør i nærmiljøet, desto større vinnersjanse. 


Slik fungerer konkurransen på INSTAGRAM:

1. Legg ut dine bilder med emneknaggen #KDUFEB

2. Hver dag sjekker vi og jo flere bilder du deler med denne jo større sjanse for å bli trukket ut til en liten premie fra DNT Butikken.


Vinnerne kontaktes via facebook og instagram. Vinnerne må ha besvart henvendelser med kontaktinfo innen 30 dager ettersom premier skal sendes ut av DNT butikken i løpet av mars og april. Ved mangel på svar bortfaller premien etter 30 dager.

Foto: DNT

#KDUKontor - Bli med fra hele bedriften

- Vi har også et opplegg for bedrifter, forteller Vidar Thorsvik.  Bedrifter som ønsker å få fart på sine ansatte inviteres til en tilsvarende konkurranse med veiledning fra Lørenskog Turlag. - Vi ser at mange bedrifter sliter med hjemmekontor og vil derfor gjerne få med oss lokale bedrifter som vil ha sine ansatte ut i skog og mark. Derfor har vi et opplegg for bedrifter, forteller kommunikasjonsansvarlig i Lørenskog Turlag, Jon Christopher Knudsen.

Bedrifter som er interessert kan ta kontakt med turlaget på lorenskogturlag@dntoslo.no