Arrangementer på Kom deg ut-dagen

Foto: Sindre Thoresen Lønnes

5. september 2021 er det klart for en ny Kom deg ut-dag med DNT. Dette er Norges nasjonale turdag, med arrangementer over hele landet. Vi i Lørenskog turlag har flere turer og aktiviteter denne dagen.

Lån en kano ved Mønevann!

Vi kjører inn alle kanoene våre. Har du lyst å prøve, er det bare å komme! 24 kanoer med vester står klare til bruk. Barnefamilier vil bli prioritert. Vi er der fra kl 11 til kl 16.

Topptur med Barnas turlag

Barnas turlag tar denne dagen turen til Lørenskogs høyeste topp: Svartåsen. Turen passer for de barna som klarer å gå ca 3,5 km på sti hver vei, eller som blir bært hele veien. Det er litt bratt, men vi tar den tiden vi trenger!

Påmelding finner du her.

Trilletur i Elveparken

Trilleturlaget arrangerer tur fra Veiviseren. Turen er lettgått og passer for alle de som må trille med seg et barn når de skal på tur.

Påmelding finner du her.

Rundtur i Haneborgåsen

Bli med på tur fra Rådhuset til Hanaborgåsen. Dette er en flott rundtur i blåløypa. Det siste året er Blåløypa i Haneborgåsen merket og ryddet av DNT Oslo og frivillige fra DNT Lørenskog. Rundturen i marka er 3,4 km, men med oppmøte og avslutning ved Rådhuset blir turen tilsammen ca 8-9 km.

Påmelding finner du her.

Alle arrangementene er gratis.