Trilleturlaget trenger nye frivillige

Lørenskog Turlags Trilleturlag er et populært gratis tilbud i Lørenskog
Lørenskog Turlags Trilleturlag er et populært gratis tilbud i Lørenskog Foto: Ida Hjørring-Einum

Er du mamma eller pappa i foreldrepermisjon, trives på tur og har lyst til å bli kjent med andre fine turfamilier i nærområdet vårt? Da er du den vi søker etter!

Lørenskog Turlags Trilleturlag arrangerer trilleturer hver tirsdag klokken 10.30, og årets første tur blir 18.01. Tilbudet er gratis, lavterskel og åpent for alle uavhengig av om du er DNT-medlem eller ikke.

Trilleturlaget er 100 % frivilligdrevet, og vi er derfor avhengig av å ha med bra folk på laget for å kunne opprettholde tilbudet vårt. Nå trenger vi nye frivillige turledere, og håper dette kan friste nettopp DEG!

Rollen som frivillig er veldig overkommelig for de fleste, og vil først og fremst kreve at du er interessert i å stille på flest mulig av turene våre med godt humør og den røde DNT-vesten på. Vi kan garantere at du får mye igjen for innsatsen i et hyggelig og aktivt permisjonsnettverk!

Interessert? Send Lørenskog Turlag en melding på Messenger allerede i dag for å høre mer! Vi gleder oss til å få deg med på turlederlaget vårt!