Brenner du for friluftsliv og sosiale medier?

Lørenskog Turlag vokser og søker frivillige til rollen som SoMe ansvarlig
Lørenskog Turlag vokser og søker frivillige til rollen som SoMe ansvarlig Foto: DNT

Kommunikasjonsgruppen i DNT Lørenskog Turlag søker frivillige som drømmer om å promotere verdens beste produkt i alle våre kanaler. Er du glad i å lage innhold som viser frem friluftsliv og inspirerer på for eksempel Instagram, Facebook, Youtube, Web, SnapChat, TikTok? Da er vi interessert i å få deg med som frivillig.

Den Norske Turistforening (DNT) er Norges største friluftslivsorganisasjon med over 300.000 medlemmer tilknyttet 57 lokale medlemsforeninger over hele landet. DNT arbeider for å fremme et enkelt, aktivt, allsidig og miljøvennlig friluftsliv og for å bevare natur og kulturverdier. DNT Lørenskog Turlag, et lokallag i DNT Oslo og Omegn, er Lørenskog kommune sin største frivillige organisasjon og har et stort tilbud til Lørenskog sin befolkning. Et hundretalls frivillige tilbyr alt fra drift av hytter, rydding og merking av stier til ukentlige turer og aktiviteter i nærmiljøet.

En viktig forutsetning for at DNT Lørenskog Turlag skal lykkes, er hvordan vi når ut til hele befolkningen for å bringe friluftlivet næmerer gjennom kurs, aktivieter, opplevelser og tilbud i nærmiljøet. Dette forutsetter aktivt bruk av sosiale medier som spiller sammen med web platformer slik at informasjonen når alle våre målgrupper. 

DNT Lørenskog Turlag opplever stor intresse for sitt arbeid og stadig blir organisasjonen utvidet med nye tilbud slik som Barnas Turlag Lørenskog, Friluftsskolen for 10 til 13åringer, DNT Ung Lørenskog, DNT Senior, Aktiv i 100 turer, nye hytter i Østmarka, nye stier i lokalområdene og mye mer. 

Dem frivillige stillingen som som SoMe ansvarlig inngår i kommunikasjonsgruppen til DNT Lørenskog Turlag og rapporterer til leder for Marked og Kommunikasjon. Oppgavene vil i hovedsak bestå av å produsere kanaltilpasset innhold og profilere DNTs tilbud lokalt og friluftsliv generelt. Rollen utføres som alt annet i foreningen på dugnadsbasis. Dette gjennom god utnyttelse av både egne og andres kanaler, innhold som medlemmer og frivillige deler og egenproduserte historier og aktiveteter. Du trives med å ta bilder og video, og har blikk for hva slags innhold som engasjerer målgruppen vi skal nå digitalt.

Du er glad i å koble din interesse for natur og friluftsliv med digitale kunnskaper, er fleksibel og en god lagspiller. Du er en god digital historieforteller, har sterk skriftlig fremstillingsevne, ser medievinklinger og trives med å selge dem inn.  

Sentrale arbeidsoppgaver

 • Innholdsproduksjon til egne kanaler
 • Praktisk og strategisk arbeid med sosiale medier
 • Administrativ støtte til DNT Lørenskog Turlag sitt arbeid

Kvalifikasjoner

 • Bakgrunn fra kommunikasjonsarbeid og innholdsproduksjon er en fordel
 • God kunnskap om og et aktivt forhold til teknologi og sosiale medier
 • Du har noen triks på lur når det gjelder bilde og/eller videoredigering og følger godt med på teknologisk utvikling innen kommunikasjon.
 • God kjennskap i bruk av publiseringskanaler der man treffer forskjellige målgrupper fra gammel til ung

Hva tilbyr vi

 • Du får fritt spillerom til å benytte alle DNT sine platformer til å promotere Lørenskog Turlag
 • Du får muligheten til å samspille med fotografer og innholdsprodusenter lokalt for å skape engasjement for Instagram og andre sosiale medier
 • Du får tilgang til å prøve ut avanasert digital markdsføring ved å kjøre både kampanjer som samspiller på tvers av sosiale medier (nyhetsbrev, web, SoMe).
 • Du får mulighet til å nå et stort publikum og finne nye måter til å vise frem verdens beste produkt


Vi tilbyr å komme inn i en engasjert gjeng av frivillige som tror DNT lokalt har et enda større potensiale. Som for alt frivillig arbeid i turlaget har vi forståelse og fleksibilitet mht jobb, skole og familieliv og prøver å legge til rette for at alle kan bidra i dugnadsarbeidet. 

Søknadsfrist 26. juni 2022.

Ønsker du mer informasjon kan du kontakte marked og kommuikasjonsansvarlig i DNT Lørenskog Turlag, Jon Christopher Knudsen på jon.c.knudsen(at)dnt.no eller på +47 930 33 599

Ønsker du å søke?

Registrer deg som frivillig i vårt frivilligregister og velg "Markedsgruppen" som interessefelt samt oppgi litt om deg selv og motivasjon i kommentarfeltet.

Kommunikasjon er en av DNT sine viktige satsningsområder.
Kommunikasjon er en av DNT sine viktige satsningsområder. Foto: DNT internt