Stig og Sussanne er begge turledere i Lørenskog Turlag
Stig og Sussanne er begge turledere i Lørenskog Turlag Foto: Nicolaas Kuipers

Som medlem i Lørenskog Turlag og DNT Oslo og Omegn får du rabatter på over 500 hytter i hele Norge, medlemsbladet Fjell og Vidde 6 ganger i året, årbok, DNT Oslo og Omegns Turmagasiner og du får mulighet til å delta på Lørenskog Turlags og DNT Oslo og Omegns brede utvalg av organiserte turer, kurs og arragementer. Du får også medlemspris i DNT-butikken, både på nett og i Storgata 3. Du melder deg inn gjennom DNT Oslo og Omegn og blir automatisk tilordnet Lørenskog Turlag når du bor i Lørenskog kommune eller ber om dette i etterkant (om du bor utenfor Lørenskog). 

Sjekk medlemsfordeler og priser på medlemskap på DNTs hovedsider

SJEKK AT DU ER MEDLEM

Skriv inn ditt mobilnummer nedenfor og du får raskt svar på om du er medlem eller ikke.  Vår egne side for medlemssjekk når du nedenfor. Usikker på om du er registrert med mobilnummer - logg inn på Mine Sider og sjekk dine detaljer der. Ikke medlem - benytt knappen Meld deg inn knappen nedenfor.

Klikk for å komme til medlemssjekk
Klikk for å komme til medlemssjekk Foto: DNT

MELDEMSKAP

Medlemsfordeler:

  • Medlemspris på over 500 DNT hytter i hele Norge.
  • Medlemspris i DNT-butikken.
  • Mulighet til å delta på en rekke organiserte turer, kurs og arrangementer i DNT Oslo og Omegns regi.
  • Våre Turmagasiner tilsendt.
  • Magasinet Fjell og Vidde tilsendt.
  • DNTs Årbok tilsendt.
  • Rabatt på NSBs kundekort.
  • Rabatt hos Løplabbet i Oslo og i Sandvika.
  • Rabatt hos Oslo Sportslager.

Rabatt på forsikringer i Gjendisdige

Som DNT-medlem kan du få opptil 18 prosent rabatt på skadeforsikring i Gjensidige. Har du 1 til 2 forsikringer, får du 14 prosent rabatt, har du 3 eller flere, får du 18 prosent på dine skadeforsikringer. I tillegg får du redusert egenandel på bilforsikringen og 5 % ekstra rabatt på innboforsikringen. I tillegg tilbyr Gjensidige inntil 26% rabatt på fire fritidsforsikringer: Reise Pluss, Hytteforsikring, Båtforsikring og Hundeforsikring. Les mer om alle medlems-rabattene i Gjensidige.

Rabattene gjelder for DNT-avtalen og kan ikke kombineres med eventuelle andre avtaler eller fordelsprogrammer hos Gjensidige. Rabattene gjelder for private skadeforsikringer. Personforsikringer teller i antall forsikringer som gir rabatt, men omfattes ikke av rabattene direkte.

Når du melder deg inn i DNT Oslo og Omegn og Lørenskog Turlag, støtter du Turistforeningens arbeid for å styrke friluftslivet og verne vår felles naturarv. Du hjelper oss i DNT Oslo og Omegn med å ta enda bedre vare på våre hytter og ruter: Vi har 22 betjente hytter, 50 selvbetjenteog 31 ubetjente hytter i fjellet, og vi merker og vedlikeholder ca 4000 km sommerruter på fjellet. I Oslomarka har vi 2 betjente hytter og 22 ubetjente, og våre dugnadsgrupper merker omkring 1700 km stier. Du kan lett få nye turvenner blant de som allerede er medlemmer hos oss: Godt og vel 80 000 turglade mennesker!